BOSCO og Human IT i nyt partnerskab

Fremover vil Svenske Human IT kunne accelerere digitale transformationer med BOSCOs software, Stratos-AI®. Med det nye partnerskab ser BOSCO frem til gensidige fordele og et stærkt samarbejde på tværs af Øresund.

BOSCO leverer et software-baseret grundlag for virksomheders digitale transformation. Administrerende direktør, Steen Wienke, ser softwaren Stratos-AI®, som et perfekt match med Human ITs innovative tilgang, og han ser partnerskabet som en mulighed for at styrke BOSCOs position på det svenske marked:

Human IT er en respekteret og kompetent spiller, når det gælder digital disruption i den svenske IT-industri. Med Stratos-AI® vil Human IT kunne accelerere digitale transformationer markant.

Hos BOSCO har vi store forventninger til samarbejdet, og vi tror på, at vi med Human ITs stærke kompetencer indenfor digitalisering både kan skabe os en god position i det svenske marked og styrke vores rejse i det danske marked.

“Stratos-AI® is a key tool in Human IT’s portfolio to help our customers on their Digitalization Journey.”

Disse ambitioner afspejles hos Markus Närenbäck, administrerende direktør i Human IT. Han ser frem til at have BOSCOs Stratos-AI® ombord:

BOSCO has a unique tool in Stratos AI® that not only can deep scan current infrastructure and application environments, it takes use of advanced BI technologies and AI to support with clever analysis and smart advice all the way to automated containerization.

Stratos-AI® is a key tool in Human IT’s portfolio to help our customers on their Digitalization Journey.

Human IT er eksperter i at levere IT-løsninger med mennesket i centrum. Deres store hold af eksperter dækker alle områder af en digitaliseringsproces med den målsætning at skabe en mere human og bæredygtig verden med IT.

Besøg Human IT og lær dem bedre at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.